Sairaudet

Säätiön alaisuuteen sekä sen vastuulle kuuluu monia eri sairauksia. Sivulla listattuna yleisimmät säätiön alaiset sairaudet. Näiden lisäksi säätiö tutkii ja hoitaa myös monia muita neurologisia vaivoja sekä sairauksia.

Aivoverenkiertohäiriöt

Yksi isoimpia ja tärkeimpiä tutkimuskohteita on erilaiset aivoverenkiertohäiriöt. Niitä on nykymaailmassa ihmisillä huolestuttavan paljon, mutta hoito menelmät on vielä hyvin epävarmoja.

Tästä johtuen säätiö tutkii häiriöitä erittäin kattavasti, sekä tarkasti löytääkseen lisää tietoa sekä parannuskeinoja.

Epilepsia

Epilepsian tutkiminen, hoitaminen sekä seuraaminen on myös yksi säätiön toimenkuvista.

Epilepsiasta on olemassa monia eri muotoja sekä tasoja, joten kyseessä on monimuotoinen ja erittäin hankala tutkimuskohde. Epilepsiasta saadaan kuitenkin jatkuvasti lisää erittäin tärkeää tietoa hoitoa sekä sen tulevaisuutta koskien.

INCL

INCL on myös yksi säätiön tutkimuksen alaisista tehtävistä. INCL on ikävä vaiva ja kaikki apu siihen liittyen on tiedon kanssa kullanarvoista.

Infektiot

Infektioita on lähes yhtä monta erilaista kuin on potilaitakin. Tästä johtuen infektioihin liittyen tutkimustyötä saadaan tehdä lähes loputtomasti, mutta aina sieltä jotain pientä yhdistävää sekä kaikkia auttavaa tekijää aika ajoin löytyy.

Kasvaimet

Ihmisillä on ollut erilaisia kasvaimia läpi historian. Kasvaimia voi olla monen kokoisia, näköisiä sekä laatuisia. On olemassa myös täysin harmittomia ns. hyvänlaatuisia kasvaimia.

Kaikki tutkimustyö näihin liittyen on kuitenkin erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta.

Lihastaudit

Ihminen on täynnä lihaksia ja erilaiset lihastaudit on ikävä kyllä yleistymään päin. Teemme valtavasti töitä sekä tutkimuksia lihastautien tutkimisen sekä parantamisen eteen.

MS

MS-taudista on olemassa jo paljon tietoa, mutta kaikki uusi tutkiminen sekä selvitystyö on aina tärkeää. Tutkimusmenetelmät ja laitteet kehittyy ja niin ikävä kyllä myös taudit. Tästä johtuen tutkimustyö ei lopu koskaan ja tutkijoiden onkin pysyttävä kehityksen perässä niin laitteiden kuin itse taudin kanssa.

Muistihäiriöt

Muistihäiriöt on harmillisia vaivoja etenkin varttuneempien ihmisten kohdalla. Säätiö tekeekin paljon työtä sekä erilaista tutkimista muistihäiriöihin liittyen.

Jokainen häiriöitä ehkäisevä sekä auttava asia on aina askel eteenpäin.

Päänsärky

Toiset ihmiset kärsii jatkuvasta ja toistaiseksi selittämättömästä päänsärystä. Tämä on pitkäaikaisena sekä jatkuvana sairautena erittäin piinaava. Usein potilaille ei edes normaalit lääkkeet enää auta hallitsemaan päänsärkyä.